61SAAT HABER MERKEZİ

500’ya yakın katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Nazmi Öztürk, Yeşil Alanlar Daire Başkanı Fatih Erol,  Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Ayvazoğlu hazır bulundu. 

Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet gösteren 3 kardeşin sahibi olduğu 3K şirketinin ortaklarından Ömer Kahveci Trabzon’da çalışanlarına verdiği iftarda yemek servisini de kendisini yaptı. 
Trabzon’da 7 yıldır yeşil alanlardaki hizmeti kendilerinin verdiğini belirten Kahveci ‘140 personelimiz ve 20 aracımız ile Giresun sınırından Rize sınırına kadar Büyükşehir Belediyesi’ne ait yeşil alanlarda hizmet vermekteyiz. Yeşil alanların bakımını yapmaktayız. Bu akşamda çalışanlarımız ve aileleri birlikte geleneksel iftar organizasyonumuzu gerçekleştirdik. 
Personellerimizin aileleri ile bir arada olmak bizim içinde çalışanlarımız içinde mutluluk verici’ dedi. 
Çalıştıracak personel bulabiliyor musunuz sorusuna ise Kahveci ‘Evet şirketimize bu manada yoğun bir talep var. Personellerimizin yüzde 80’ini ta başından beri bizimle olan arkadaşlar, buda şirketimizin kurumsallığı ve doğru hizmet anlayışının bir göstergesidir’ cevabını verdi.