Trabzon’un Yenicuma mahallesinde yaşayan Niyazi Çavdar‘dan 9 gündür haber alınamıyor.

Yaşlı gözlerle eşinin bir an önce evine dönmesini ümitle beklediklerini belirten Mevlüde Çavdar, bu konuda herkesin kendisine yardımcı olmasını istedi. Eşinin bir an önce bulunmasını isteyen Çavdar, “Eşimi istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum” dedi.

Yaşlı gözlerle eşini beklediğini belirten Mevlüde Çavdar, “9 gün önce saban saat 09.30 evden çıktı. Bana saat 16.30 gibi eve geleceğini söyledi. Ben de 'tamam' dedim. Öyle peşine baktım gitti. Daha önceden hiç böyle bir sıkıntımız yoktu. Böyle bir şey sezmedim onda. Psikolojik ilaç kullanıyordu, onları pek kullanmak istemiyordu. Şu ana kadar hiçbir yerden bir haber gelmedi. Üç çocuğum var. Bir an önce bulunmasını istiyorum. Eşimi istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum” diye konuştu.

Kardeşi Habib Çavdar da ağabeyinden böyle bir şey ummadıklarını belirterek bulunmasını ümitle bekledikilerini söyledi. Ağabeyinin bir an önce bulunmasını isteyen Habib Çavdar, “Ağabeyim varis ameliyatı olmuştu. Ameliyattan sonra kendini iyi hissetmediğini söyledi. Günlük yaşantısında bir değişiklik yoktu. Hareketlerinde gözle görülür herhangi bir değişme bir anormallik yoktu. Kendisi marangozdu, dükkanı vardı. Ağabeyimi görenlerin bir an önce bize belirtilen telefona ulaşıp yardımcı olmalarını istiyoruz. Ağabey eğer bizi duyuyor, görüyorsan mutlaka ara” şeklinde konuştu.