Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde yeni sahil yolu ile eski sahil yolunu bir birine bağlayan alt geçitte facia ucuz atlatıldı. 3 aracın karıştığı kaza iddialara göre şöyle gelişti:  61 DA... plakalı aracın bozularak yol ortaında kalması nedeniyle sürücüsünün aracı hem kenara çekmek hemde leflektör koymak için aracından indi. Bu sırada arkadan gelen 61 SE...  plakalı aracın sürücüsü bozulan aracı geçmek için sol şeride geçti. Ancak onun arkasından gelen 61 LF panelvan minüsü önde bozulan aracı sollamak isteyen kartal marka araca arkadan çarptı.



Kazada panelvan minübüsün sürücüsü ve yanında oturan kişi araç içerisinde sıkışıp kaldı. Vatandaşların kurtarma çabalarına karşın her aracın kapılarını açılmazken minübüsün arkasında oturanlar ise dışarı çıkarak yolun korkuluk demirlerine yaslandı. Kazada şok geçiren yaralalıra ilk müdahaleyi olay yerinden geçen vatandaşlar yaptı.
Vatandaşarın itfaiye ve polise haber vermesi ile olay yerine kurtarma ekipleri geldi. Trabzon Belediyesi İtfaiye ekiplerinin aracın ön kapılarını makasla kesmesi sonucu araç içerisinde sıkışan 2 kişi kurtarılarak 112 acil servisi ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.
3 kişinin yaralandığı kazanın ardından bölgede sahil yolunun Rize istikameti kısa süreli trafiğe kapandı. Araçların yol ortasından çekilerek kaldırılması sonucunda trafik açılırken, polis kaza ile ilgili tutanak tuttu.

AKÇAABAT'TA BİR KİŞİ ÖLDÜ
Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde, Gürcistan uyruklu 71 yaşındaki Jujuna Kekeluasvili yoldan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Kaza, Akçaabat'a bağlı Söğütlü Beldesi'nde dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 61 BN 6218 plakalı otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan Jujuna Kekeluasvili'ye çarptı. Ağır yaralanan ve Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Jujuna Kekeluasvili kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor