61SAAT HABER-Trabzon’un Yomra İlçesi’nde bir lise öğrencisi yanında getirdiği biber gazını sınıfta sıktı. Gazdun etkilenen öğrencilerle gazı sıkan öğrenci arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada gazı sıkan öğrenci yaralandı.
Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Beldesi’nde dün ilginç bir olay yaşandı. Beldede bulunan çok programlı liseye devam eden Y.E.T. adlı öğrenci iddialara göre;
okula gelirken beraberinde getirdiği biber gazını sınıfındaki arkadaşlarının üzerine sıktı. Gazın sıkılmasına sinirlenen O.C.Ö ve B.T. adlı öğrenciler ile gazı sıkan Y.E.T. adlı öğrenci arasında sınıfta tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Y.E.T. yumruk vurulmak suretiyle darp edilirken kavgayı diğer öğrenci ve öğretmenler ayırdı.
Kavgada hafif şekilde yaralanan Y.E.T. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan önceki günde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP’li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı’nın 2013 yılı bütçesinin görüşmelerini, biber gazı ile protesto etmişti.

KAYNAK: 61SAAT.COM