Açılışı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar yaptı.  İşletme Sahibi İhsan Tonyalı tüm ürünlerin ithal ve 200 yıl garantileri olduğunu ifade etti.

Trabzon’da inşaat malzemeleri alanında marka isimlerden biri olan Mozaik Yapı 2. Mağazasını Trabzon’un Beşirli Mahallesi’ndeki Uzunkum Otel bitişiğinde açtı.  Mağazanın açılış kurdelesini Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar kesti.  Gümrükçüoğlu ve Günnar işletmenin Trabzon’a hayırlı olmasını ve bol kazançlı işler yapması temennisinde bulundular.



Trabzon Belediyesi eski başkanı Niyazi Sürmen, Trabzonspor eski asbaşkanlarından haşim Sayitoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Beşirlispor Klübü Başkanı Semih Sarıalioğlu, Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Emir Sözen, Prenskale Turizmin Sahibi Samet Akbulut, TRB Çevre Danışmanlık Şirketi Sahibi Fatih Göktaş, Vardallar’ın sahibi Fatih Vardal, Sabırlar Fındığın Sahibi Cengiz Sabır, Ali Şükrübey Çay Bahçesi Sahibi Osman Reis, Kadoil Petrol Sahibi Hüseyin Sönmez, Yılkarbon Kömür’ün sahibi Burak Aptik, Teknorjin Bilgisayarın sahibi Tolga Hayırlıoğlu, ve çok sayıda işadamı açılışta hazır bulundu.



HAYALİN GERÇEĞE İZDÖNÜŞÜMÜ

Aynı zamanda Yalıspor kurucu başkanlarından Adnan Tonyalı’nın da oğlu olan genç işadamı İhsan Tonyalı, Trabzon’da İç Mimarlık, çizim, tasarım ve uygulama alanında ithal ürünlerinde kullanıldığı ilk mağazayı açmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ‘Öncelikle açılışımızı onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Biz Trabzon’da ikinci mağazamızı atmışbirsaat.com açıyoruz. Çalışma ilkelerimizden en önemlisi de sürekli yenilik ve değişimdir. Bu yüzden Restore Mozaik Yapı’da satılan tüm ürünler yurt dışından ithal ürünlerdir. Kendini özel hisseden, kendi kullandığı mekanların




Özel olmasını isteyen müşterilerimiz burada gelip malzemesini seçip, hayalini bize anlatıyor. Bizde müşterilerimiz neyi hayal ettiyse buradan seçtikleri malzamalarla o hayallarini gerçeğe dönüştürüyoruz.
Mağazamız’da Seramik, mozaik, doğal taşlar, banyo dolabı, vitrifiye, batarya-duş sistemleri, küvet-kabin, spa-sauna, aksesuar, radyatör, mutfak, ankastre, parke, kapı, şömine, baca sistemleri, duvar kağıdı ve kaplamaları dünyanın seçkin markalarının referansıyla satışa sunulmaktadır. Tüm Trabzon’luları evlerini yeniden yaratmak için Mozaik Yapı’ya beklıyoruz” dedi.