Giresun, Rize ve Trabzon’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan ve bir çok işyerinden para çaldığı ileri sürülen U.K. bugün Trabzon’da Merkez Bankası’na giderek çaldığı paraları bütünlemek istedi. Görevli personelin dikkatini çeken U.K. ardından kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay bugün sabah saatlerinde kent merkezi Toklu Mahallesi sahil caddesinde bulunan Merkez Bankası’nda meydana geldi.
İddialara göre; Trabzon, Giresun ve Rize’de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı gerekçesi ile aranan U.K. bugün sabah saatlerinde çeşitli işyerlerinden çaldığı bozuk paraları Trabzon’da bulunan Merkez Bankası’nda bütünlemek istedi.
Elinde çok sayıda madeni para bulunan U.K. banka çalışanlarının dikkatini çekti. Bunun üzerine banka personeli tarafından polise haber verildi. Banka çalışanlarının polise haber verdiğini fark eden U.K. apar topar bankadan ayrılarak kaçmak istedi.
Hemen bankadan çıkan ve burada bir dolmuşa binen U.K.’yı takibe alan polis yaklaşık 30 dakikalık kovalamacanın ardından U.K’yı kent merkezi Uzunsokak’ta yakalamayı başardı.
Emniyet güçlerinin yaptığı incelemede U.K.’ya ait olduğu ileri sürülen ruhsatsız silah ve poşet içerisinde çok sayıda madeni para ele geçirildi. Hırsızlık olayına karışan U.K. işlemlerinin yapılması için Trabzon Emniyeti’nde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.