ŞANTİYEDEN ARAÇ GEREÇ ÇALINDI
Çaykara'da bir iş yerinden çeşitli malzeme çalındı. İlçe merkezinde K.Ü'nün saha görevlisi olarak çalıştığı şantiye alanından, teknik işlerde kullanılan çok sayıda araç gereç ve malzeme, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı. K.Ü'nün şikayeti üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


OTOMOBİLDEN CEP TELEFONU ÇALINDI
Of'ta bir otomobilden cep telefonu çalındığını iddia edildi. Yeni Mahalle'de park halinde bulunan İ.Ö'ye ait otomobilden, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce cep telefonu çalındı. İ.Ö'nün şikayeti üzerine polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


6 BİN PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA YAKALANDI
Trabzon'da 6 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara yakalandı. Şehir merkezinde polis ekiplerince park halinde bulunan minibüste yapılan kontrolde, İ.T'ye ait 6 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Olayla ilgili ifadesi alınan İ.T, serbest bırakıldı. Trabzon'da trafik kontrollerinde hatalı bulunan 78 sürücüye para cezası verildi.


TRABZON’DA 325 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince, şehir içi ve şehirler arası yollarda gerçekleştirilen denetimlerde, 325 araç kontrol edildi. Kontrollerde, kuralları ihlal ettiği belirlenen 7 araç trafikten men edildi. Trafik Kanunu'nu ihlal ettiği belirlenen 78 sürücüye ise 12 bin 43 lira ceza uygulandı.