CHP Trabzon Gençlik Kolları, bugün Meydan Parkı’nda bir araya gelerek 17-25 Aralık operasyonlarını unutmadıklarını dile getirdiler.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Erdi Çakır şu açıklamalara yer verdi;

“17-25 Aralık 2013 tarihinde ortalığa saçılan yolsuzluk,hırsızlık ve rüşvet olaylarını ; yani Türkiye Cumhuriyeti tarihide eşi benzeri görülmemiş şekilde bir hükümetin devleti nasıl soyduğunu hatırlamak ve hatırlatmaktır. Bu nedenle her yıl 17-25 Aralık haftası Türkiye’de Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele haftası olmalıdır diyoruz.

Yolsuzluğa, hırsızlığa, adaletsiz yargılamalara, yalancı dindarlığa aslında kindarlığa, kadın erkek el ele horon edemez  diyenlere, baskıya, zulme, atanamayan öğretmene, memura, asgari ücretle aç bırakılan insanımıza,iş güvenliği olmadığı için şehit olan emekçilere,üniversite mezunu kadrolu işsizlere,gemiye gemiciklere,vatan için ölen şehitlerimize ,aç bırakılan gazilerimize, sapık zihniyetle 5-6 yaşlarındaki kız çocukların saçı görünmesin diyenlere, dedelerinin ruhuna Fatiha okumayı beceremeyip Osmanlıca mezar taşı okumak isteyenlere, ne istediniz de vermedik diyenlere , penguen zihniyetlilere , ayakkabı kutularının çok amaçlı kullanımını öğretenlere, youtube ve twiter ı kapatıp özgürlükleri kısıtlayanlara, milyonları evde tutanlara, yeşili sevenlere (bu son dediğim yanlış anlaşılmasın doları yeşilini sevenlere) , kaçak saraylarında oturup sıfırlamayı sevenlere, uzun lafın kısası bu akp zihniyetine teslim olmayacağız. Bu haklı kavgamızı kazanacağız. Hiçbir dikdatör bize engel olamaz; çünkü bizler gücümüzü damarlarımızdaki asil kandan almaktayız, 6 oktan Mustafa Kemal Atatürk’ten almaktayız

Dün indirilen pankartımız bugün yine yapıldı ve asılacak ,bu faşist zihniyet bugün o pankartı tekrar indirecektir; ama unutulmasın ki  17-25 Aralık 2013 de insanların hafızasına giren ayakkabı kutuları, para sayma makineleri, deste deste sıfırlanamayan dövizleri, bu ülkenin yürekli insanlarının zihninden söküp atılamayacaktır.

Sözlerimi bir uyarı ile bitirmek istiyorum; cebinize , evinize, değerlilerinize sahip çıkın. çünkü bugün o zihniyet Trabzon’da.”