61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Of İlçesinde yok böyle bir intikam dedirten olay yaşandı… Damat en mutlu gününde kuzeni olduğu iddia edilen kişi tarafından vurularak öldürüldü.Olay Trabzon’un Of İlçesinde dün akşam yaşandı. Fatma N. M. Adlı kişi ile dünya evine giren damat Serkan İ., düğün sonunda bir kişi tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Şahıs tarafından damada iddialara göre 9 kurşun sıkılırken bu kurşunlardan 4’ü damadın vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Seken kurşunlardan 3 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Olayın ardından zanlı kaçarken, damatta ilk olarak Trabzon’un Of İlçesi Devlet Hastanesine ardından da Trabzon’da tam teşekküllü hastanede tedavi altına alındı.

Ağır yaralı olduğu belirtilen damat Serkan İ. İse doktorların tüm çabasına rağmen geceyi atlatamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından ise çeşitli iddialar ortaya atıldı. Damadı vuran kişinin kuzeni olduğu ileri sürüldü. Hatta bir iddiayı göre damadın 3 yıl önce bir düğün sırasında sürdüğü araçla kuzeni olan zanlının kardeşini ezerek ölümünü sebep olduğu ileri sürüldü.

Kaza sonrası zanlının damat Serkan İ.’ye, “Bunun intikamını senden en mutlu gününde alacağım” diyerek intikam yemini ettiği ve sonrasında da dün akşam olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

İddia da adı geçen olay ise 25 Temmuz 2010 tarihinde Karadeniz Sahil Yolu Of geçişinde yaşandığı ve burada damadın kuzeninin hayatını kaybettiği kaydedildi.