24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek çiçek verdi ve öğretmenler gününü kutladı.

Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'a ziyaretlerinde Müdür Yardımcısı Ali Köse, Ortaöğretim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ile Trabzon Öğtretmenevi Müdürü Yusuf Sever eşlik etti.

İlk olarak 87 yaşındaki emekli öğretmen Muzaffer Erdem'i 2 Nolu Erdoğdu Mahallesindeki evinde ziyaret eden Aktaş, daha sonra İnönü Mahallesinde oturan ve sağlık sorunu bulunan emekli öğretmen Ali Cora'yı ziyaret etti. Ali Cora'ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Aktaş en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşmasını temenni etti. Aktaş son olarak da 87 yaşındaki emekli öğretmen Ali ipek'i 3 Nolu Erdoğdu Mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Hızır Aktaş ziyaretlerinde, emekli öğretmenlerin sadece 24 Kasımda değil her gün hatırlanması gerektiğini, onları hiçbir zaman unutmadıklarını ve yanlarında olduklarını belirterek fırsat buldukça ziyaretlerini devam ettireceklerini belirtti. Emekli Öğretmenler ise Milli Eğitim Müdürünün kendilerini ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek kendi hayat deneyimlerini paylaştılar ve taleplerini bildirdiler. Emekli öğretmenlerin Milli Eğitim Müdürü için sık sık Maarif Müdürü diye hitap etmeleri dikkat çekti.