Forum Trabzon, Karadenizli futbol tutkunlarını bir araya getirecek heyecan dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.  19-20 Nisan tarihleri arasında Adidas sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinliğe katılan futbolseverler, özel hazırlanan parkurda futbol yeteneklerini sergileyecek.

Trabzonsporlu sporcuların katılımıyla da renklenecek etkinliğe katılacak futbol tutkunları, üzerinde dünyaca ünlü futbolcu Messi’nin fotoğrafının yer aldığı sınırlı sayıdaki ürünler ve Adidas’tan çeşitli hediyeler almaya hak kazanacak.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum Trabzon, futbol tutkunlarını adrenalin dolu bir etkinlikte buluşturuyor. 19-20 Nisan tarihleri arasında Adidas sponsorluğunda düzenlenecek etkinliğe katılacak futbolseverler, Fener Meydanı’nda kurulan özel parkurda futboldaki maharetlerini sergileyecekler.
Giyecekleri Adidas kramponlarla hız ve yetenek testinden geçecek katılımcılar, Trabzonspor’un ünlü futbolcularıyla da tanışma fırsatı yakalayacak.
Etkinlik sonunda katılımcılara, üzerinde dünyaca ünlü futbolcu Messi’nin fotoğrafının yer aldığı sınırlı sayıdaki ürünler ve Adidas’tan çeşitli hediyeler verilecek.
Forum Trabzon ziyaretçileri ve katılımcılar ayrıca Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda resmi olarak maçlarda kullanılacak futbol topu Brazuca’yı da görme şansı bulacak.
 
Forum Trabzon, tüm futbolseverleri Adidas hız parkuruna bekliyor!
 
Brazuca Top Hakkında:
Adidas'ın hazırladığı Brazuca futbol topu, , Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası'nda resmi olarak maçlarda bu top kullanılacaktır. Panel renkleri ve şerit tasarımının, ülkede takılan geleneksel çok renkli dilek bileklilerini temsil ettiği futbol topu, canlılık ve eğlenceyi yansıtıyor. "Brazuca", aralarında Messi, Casillas, Schweinsteiger ve Zidane'ın da bulunduğu 600'ü aşkın futbolcunun ve 30 takımın katılımıyla, 2,5 yıl süren kapsamlı testler sonucunda geliştirildi. Farklı baskı tasarımıyla FIFA 20 Yaşaltı Dünya Kupası maçlarında da test edilen "Brazuca", bugüne kadar Adidas tarafından en çok test edilen top oldu.