TRABZON’DA polis ilginç bir operasyona imza attı. İnternette gay siteleri üzerinden iletişim kurarak, kurbanları ile çay bahçelerinde buluşarak kurbanlarını otel odasında uyutup soyduğu yönünde şikayetler aldığı E.E.’yi yakaladı. E.E. hakkında 12 kişinin şikayetçi olduğu öğrenildi.

TRABZON’DA gay sitelerinde tanıştığı 12 kişiyle ilişkiye girdikten sonra ilaçla uyutarak soyan E.E. (22) polis tarafından yakalandı.

GAY SİTELERİNDE TANIŞTI

Trabzon’da polis ilginç bir operasyona imza attı. İnternette gay siteleri üzerinden iletişim kurarak, kurbanları ile çay bahçelerinde bulaşma yapan E.E. adlı kişi kurbanları otel odasında uyutup soyduğu yönünde şikayetler alan polis alarma geçti. Gay sitesi üzerinden E.E. ile bağlantı kuran polis, otel odasında suçüstü yaptı. 12 kişinin parasını gasp eden E.E. otel odasında buluştuğu kişileri rahatlamak bahanesiyle kandırıp uyku ilacı verdiği ortaya çıktı.

12 ŞİKEYİ OTELDE SOYMUŞ


İlacın etkisiyle kendinden geçen şahısların değerli eşyalarını ve paraları çaldığı belirlenen E.E. ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi. E.E. hakkında 12 kişinin şikayetçi olduğu öğrenildi.