YİNE KAÇAK SİGARA YAKALANDI
Trabzon’da yolcu otobüsünü durduran polis, bagajda 5 bin 310 paket kaçak sigara yakaladı. Trabzon’da Merkezde rutin kontrollerde bulunan Trabzonspor Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir otobüsün bagaj kısmında arama yaptı. Yapılan aramalarda N.A, Ö.V ve M.A.’ya ait bagajlarda toplamda 5 bin 310 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara el konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İL DIŞINDAN EŞİNİ TELEFONLA ŞİKAYET ETTİ
Trabzon’da hafta sonu ilginç bir olay yaşandı. Trabzon Merkez Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen olayda hafta sonu için il dışına çıkan M.O., saat 21:00 sıralarında eski eşi A.O’nun evine gittiğini bu durumu öğrenip rahatsız olduğunu Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerine telefonla bildirdi. Bunun üzerine eve bir ekip gönderen Çarşı Polis Merkezi Amirliği olayla ilgili soruşturma başlattı.


KIZ ARKADAŞI İLE ARASI BOZULUNCA
Trabzon Merkezde kız arkadaşı ile arası bozulan bir genç, telefonlarla hakaret yağdırdığı gerekçesi ile polise şikayet edildi.
Olay Trabzon’un 2. Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde gerçekleşti. Şüpheli İ.K, kız arkadaşı P.Ö ile arasının bozulmasına neden olduğu gerekçesi ile K.Ç’yi telefonla arayarak hakaret ettiği ve her ikisini de tehdit ettiği ileri sürüldü. K.Ç ve P.Ö.’nün şikayeti üzerine gözaltına alınan İ.K. üzerine atılan suçlamaları kabul etmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ÜCRETSİZ BİRA VERMEYİNCE DAYAĞI YEDİ
Trabzon’un Değermendere Mahallesi’nde meydan gelen olay akıllara durgunluk verdi.
Edinilen bilgiye göre hafta sonu gece saatlerinde K.Ş.’nin işlettiği büfeye gelen 3 kişi ücret bira talep ettiği ancak işletme sahibi tarafından biralar verilmeyince işletme sahibi K.Ş. darp edildiğini ileri sürerek polise gidip şikayetçi oldu. K.Ş. polisteki ifadesinde S.K. M.K, H.T.’nin gece 02:00 sıralarında büfesine geldiğini ardından ise ücretsiz bira talep ettiklerini ancak vermeyince de kendisini darp ettiklerini ileri sürdü. Şüpheliler K.Ş.’nin suçlamalarını kabul etmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


HIRSIZ BAKIN NE ÇALDI
Trabzon’un Maçka İlçesi’nde bir eve giren hırsız çalacak değerli bir şey bulamayınca bakır kap ve kaçakları çaldı. Olay Trabzon’un Maçka İlçesi Yeşil Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre G.G. ve S.G.’ye ait eve giren hırsız yada hırsızlar evde çalacak bir şey bulamayınca bakır kap ve kaçakları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı ile ilgili G.G. 2 bin 500 TL zarara uğradığın ifade ederken, S.G. ise bin 500 TL zarara uğradığını ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


FUHUŞA TEŞVİK VE FUHUŞ İÇİN YER VERMEK
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından hafta sonu Sanayi Mahallesi’nde bir otel ve kafede yurda illegal yollardan sokulan bayanların bulunduğu ve bu bayanlara fuhuş yaptırıldığı yönünde aldığı ihbarı değerlendirerek otel ve kafeye kontrollerde bulundu. Yapılan kontrollerde 12 yabancı uyruklu kadın ile 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


HIRSIZLAR ÇELİK KASAYI GÖTÜRDÜ
Trabzon’da hafta sonu Konaklar Mahallesi Devlet Karayolu Caddesi’nde ki bir işyerine giren hırsızlar çelik kasayı götürdü. Olayın ardından hırsız veya hırsızlardan şikayetçi olan işyeri sahibi C.Ç., işyerine geldiğinde çelik kasanın çalınmış olduğunu fark ettiğini tahmini zararının ise 2 bin 500 TL kadar olduğunu beyan etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.