Her sezon olduğu gibi bu sezonda birlik dayanışma yemeğinde bir araya gelen dernek yöneticileri ve üyeleri, Egeli dostlarıyla muhteşem bir birliktelik sergiledi. Gecenin sunuculuğunu üstlenen derneğin basın sözcüsü Ali Çankaya yeni sezonun her zaman yenilik ve heyecan getirdiğini belirterek “ Bu akşam hemşerilerim bizi yalnız bırakmadı. Desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl da güzel işlere imza atacağız” Dedi.

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Tunç Turhan da yorucu bir sezona başladıklarını ifade ederek, “ Zorlu maraton yeniden başlıyor. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Hedefler gittikçe büyüyor. Kurslarımız, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon da Trabzonlular’a iyi konserler izletmek istiyoruz. Bunun için arkadaşlarımız seferber olmuş durumda. Bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen Egeli dostlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” Diye konuştu.

Derneğin Erkek Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin yanı sıra Türk Halk Müziği Koro Şefi Yaşar Kemal Nas ve Kerime Çelik’in birbirinden güzel türküleriyle renk kattığı gecede katılımcılar gönüllerince eğlendi.