TRABZON’UN Çaykara İlçesi’nde yer alan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan S.K. hastanede tedavi gören S.A. adlı kadın ile hastanenin çeşitli odalarında cinsel ilişkiye girdiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Temizlik işçisi S.K. görevden alınırken, S.A. adlı kadın ise ailesine teslim edildi. 
İhbarı Başhekim Ve Müdür Yaptı
HASTANEDE tedavi gören S.A.’nın şikayeti üzerine harekete geçen Başhekimi Dr. Haluk Hıdıroğlu ve Müdür Zafer Çağlar, hastanede yaşanan skandalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbar etti. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, S.A ve S.K.'nın ifadesine başvurdu. S.K. iddiaları reddederken, S.A. başından geçenleri anlattı.

Savcı Soruşturmayı Sürdürüyor
S.A. adlı kadınla çamaşırhanede ve tuvalette birlikte olduğu iddia edilen S.K. adlı temizlik işçisinin Haziran ayında yeniden hastaneye yatan S.A. ile tekrar ilişkiye girmek istedi. S.K.'nin teklifini reddeden S.A., olayı hastane yönetimine, "Beni herkesin önünde rahatsız ediyor. Ortalıkta popo mu elliyor. Beni taciz ediyor" diye şikayette bulundu.

Doktor Raporu Savcıya Ulaştı
HASTANEDE yaşanan skandalın ardından Başhekim Yardımcısı Demet Sağlam Aykut, hastasıyla ilgili bir rapor hazırlayarak savcılığa gönderdi. Aykut raporunda, hastanın hastaneye yattığı Haziran ayında ‘akli melekelerin yerinde ve sözüne itibar edilebilir' bir durumda olduğunu belirtti. Savcı, hastanenin güvenlik kamera görüntülerine el koydu. 


KAYNAK: GÜNEBAKIŞ