TRABZON’DA iki farkı hastanede göreve yapan Fatma Ş. ve Ayşegül G., adlı iki hemşire görev başında dayak yedi. Hemşilerden biri hasta yakınından diğeri ise mesai arkadaşı tarafından dövülünce, karakola giderek şikayetçi oldu. İki olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HASTA YAKINI SALDIRDI
Sağlık personeline yönelik şiddet dur durak bilmiyor. Son olarak Trabzon’da iki hemşireye yönelik saldırı gerçekleşti. Özel bir hastanede görev yapan hemşire Fatma Ş., Mehmet D. adlı hastaya müdahale ederken, hastanın oğlu olduğu öğrenilen Yusuf D.’nin saldırısına uğradı. Yüzüne tokat yediğini ileri süren Fatma Ş., “Durumu ağır olan hastaya, hasta bakım odasında müdahale ederken,  oğlu Yusuf D. içeri girdi. “Şerefsiz köpekler sizi dava edeceğim” diye bağırarak yüzüme tokat attı. Odadan çıktı. Daha sonra yanıma gelerek özür diledi. Bende özrü kabul etmiyorum. Kendisinden şikayetçiyim” dedi. Yusuf D. hakkındaki iddiaları reddetti.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÜVENLİKÇİ HEMŞİRE DÖVDÜ
 
Çaykara Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapan hemşire Ayşegül G., aynı hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Ersan K. ile tartıştı. Tartışmanın sonucunda hakarete uğradığını ileri süren hemşire Ayşegül G., güvenlik görevlisinden şikayetçi oldu. Hemşirenin şikayeti üzerine güvenlik görevlisi Ersan K.’de hemşireden şikayetçi oldu. Jandarma tarafından ifadesi alınan güvenlik görevlisi Ersan K. kimseye hakaret etmediğini belirterek, hakarete uğradığını ileri sürdü. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.