61SAAT HABER SERVİSİ-Serkan KILINÇ

Trabzon, bugün ilginç bir eyleme sahne oldu. Trabzon Valiliğinin hemen ön kısmında bulunan Atatürk Anıtının önüne ismi henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından üzerinde ‘Delil torbası’ yazılı kağıda iliştirilmiş vaziyette zarf ve poşet içerisinde evraklar bırakıldı.

Evrakların bırakılmasının ardından bölgede durumu fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Yapılan anonsla bölgeye Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Evrakların üzerinde yapılan incelemenin ardından Çarşı Polis Merkezi memurları tarafından evrak ve poşet olay yerinden alındı.

Evrak ve poşetleri kimin bıraktığının bulunması için ise bölgede ki MOBESE kameraları ve Valilik Güvenlik kameraları inceleme alındı.

Atatürk Heykelinin önüne bırakılan zarfta Serdar S. İsminde bir şahsın adı yazılı bulunurken açık adresin ve kimlik fotokopisinin de poşetin içerisinde yer aldığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şahsın, Trabzon’da ki bir davadan istediği sonucu alamadığı ve bu nedenle böyle bir eyleme başvurmuş olabileceği kaydediliyor.