Dernek Başkanı Ali Adanur açılış esnasında yaptığı konuşmada her dönem başlangıcında ilk günün heyecanını yaşadıklarını belirterek “ Şu kalabalığı görünce insanın şevki bir kat daha artıyor. Bir çok arkadaşımız da mazeretlerinden dolayı katılamadı. Bu akşam burada hem çalıp hem de söylemek isterdik ama malum ülkemizin son günlerde yaşadığı acı günler nedeniyle bu uygulamadan vazgeçtik. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum” Diye konuştu.

Başkan Adanur ayrıca, geçen sezon hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Ney kurslarının bu sezon da devam edeceğini kaydederek muhtemelen sezon ortasında muhteşem bir Ney Kursu düzenleyeceklerini bunun içinde çalışmalara en kısa sürede start verileceğini sözlerine ekledi.

Ka-Fem Derneği’nde bu sezon iki de yenilik yapıldı. Yapılan anket sonucunda Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korolarının aynı gün bir saat arayla çalışma yapmaları kararlaştırıldı. Bundaki amaç, dernek bünyesinde bulunan elemanların birbirleriyle daha iyi kaynaşmaları olarak gösterildi. Bir diğer yenilik dei Çocuk Korosu’nda yapıldı. Çocuk Korosunu bu sezon müzik öğretmeni Filiz Demeli çalıştıracak.