61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’da önce ki gün bıçakla evinde öldürülmüş olarak bulunan Erdoğan Hellaç, cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Polisin olayla şüpheli sıfatıyla 1 kişinin ifadesini aldığı ve 1 kişinin arandığı öğrenildi.

 Trabzon, önceki gün Yıldızlı Afet Konutlarında işlenen bir cinayetle sarsıldı. Evinde tek başına yaşayan Erdoğan Hellaç, bıçakla öldürüldü. Cinayet ise yakınlarının kendisinden 3 gündür haber alamaması üzerine polise haber vermesi ile ortaya çıktı. Eve giden polis çilingir yardımı ile açtığı evde Hellaç’ın cesedi ile karşılaştı.
Yapılan otopside Hellaç’ın vücudunda 6-7 bıçak darbesi ile öldürüldüğü bilgisi verildi. Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Basın Sorumlusu Sertaç Hellaç’ın da babası olan Erdoğan Hellaç, dün Çağlayan Kendirli Mahallesi Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından defnedildi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis ise şüpheli sıfatıyla Hellaç’ın en son görüştüğü K.E.’nin ifadesine başvurdu. K.E.’nin şüpheli sıfatıyla alınan ifadesinde olayla bir ilgisini bulunmadığı ve olayı da başka arkadaşlarından öğrendiğini söylediği öğrenildi.
Ancak olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis evde sigara izmaritlerinin yanı sıra 25 yaşında V. K. adlı  bir kişinin parmak izini tespit etti. Olayla ilgili bu kişinin  yakalanması için polis soruşturma başlattı.