61SAAT HABER SERVİSİ - Tüm Türkiye'de olduğu gibi turizm sezonun en yoğun yaşandığı Trabzon'da yerli ve yabancı turistler, şehrimize akın ederken hizmet vermesine başlamasına rağmen hala inşaat halinde olan Ramada Otel şaşırttı.  
İnternette rezervasyon siteleri üzerinden yüzlerce turiste oda satan Trabzon'da ki Ramada Otel inşaat devam ederken müşteri almaya başlayınca kavgalar ve rezervasyon iptalleri de arda arda geldi. Otele geldiklerinde inşaatın hala daha devam ettiğini gören bir çok turist iş makinelerinin sesinden asansörlerinden çalışmayışından, havuzun faaliyete geçmeyişinden kısacası şantiye halinde ki turizm tesisinde ki rezervasyonlarını iptal ederek Trabzon'da ki diğer otellere yerleştiler.
Müşteriler ve bir çok seyahat acentesi tam kapasite ile hizmet verecek hale gelmeden Ramada Otel'in müşteri almasının kendi markasına olduğu kadar Trabzon markasına da zarar verdiğini bu yanlıştan bir an önce dönüp rezervasyonlarını Trabzon'da ki mevcut otellere dağıtarak tamamen hizmet verebilecek hale geldiğinde rezervasyon almasını önerdiler.

HÜSEYİN BAŞARAN İDDİALARI REDDETTİ
Otel sahibi Hüseyin Başaran ise ortaya atılan iddialarla ilgili olarak, "Otelin inşaatı bitti. Sadece şuan da bahçesi bitmedi. Orada da peyzaj çalışması yapılıyor. Rezervasyonlarımızın hepsi dolu. O iddiaları ortaya atanlar otele gelip de yer bulamayanlardır. Otelimiz ağzına kadar dolu. Restoran açık, havuz açık. SPA Bölümünde çalışma var. Otel odalarında her şey çalışıyor. Klimalar vs.. hepsi çalışıyor" dedi.