Yolumuzun asla düşmez diyemeyeceğimiz yer şüphesiz hekimlerimizin ocağı ,şifahanelerimiz…

Artık Trabzon’da devlet hastanelerimizinde özel hastanelerden bir farkı kalmıyor. Kaşüstün’e taşınan Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi , yeniden inşa edilecek olan Fatih devlet hastanesi ve Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yukardaki iddiamı kanıtlar cinsten.

Şüphesiz her vatandaş rahat ve hiçbir çekinceye sahip olmadan tedavi görmek ister . Artık devlet hastanelerinin artan kalitesi ve sahip olduğu uzman doktorları ,kalifiye personelleriyle hükümetimizin en başarılı olduğu politikalardan birinin sağlık politikası olduğunu da ortaya koyuyor. Vatandaşa artık birinci sınıf sağlık imkanları sunuluyor.

Nasıl mı?

İşte gözlerimizle gördük ; ailemizden büyüğümüzün ciddi bir hastalığı sonucu Trabzon’da iki hastane arasında mekik dokuyoruz. Vesselam özel hastane ile Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi arasında bir fark olmadığını görünce , devletimizin bize sunduğu tüm imkanları gönül rahatlığıyla kullanma kararı aldık. Bir hafta önce hastaneye yatırılan büyüğümüzün hastanedeki Kadın Doğum Servisindeki tedavi süresince hem hastamıza hem de biz refakatçilere gösterilen ilgi alaka güler yüz taktire şayandı doğrusu.. Doktorumuz syn Dr Özgür ÖZDEMİR ve hemşirelerimizin işini profesyonelce ve disiplini elden bırakmadan yapmalarının yanı sıra , bu işe gönül vermeleri sonucu hastaneden büyük gururla ayrıldık.

Ayrıca Trabzonumuzun yeni devlet hastanelerinden biri olan Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi tek kişilik ve çift kişilik ferah odalara sahip,.Günde 3 öğün tamamen hijyenik ve sağlıklı yemeklerden oluşan menüsüyle vatandaşımızın taktirini topluyor.

Değerli büyüğümüzü sağlığına kavuşturan siz değerli emekçilerimiz elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin. Ayrıca Başhekimimiz syn Başhekimi Op. Dr. Hasan Rıza AYDIN’a da teşekkürlerimi borç bilirim.

Ve şüphesiz biliyoruz ki sağlıksız bir toplum , sakat bir gelecek doğurur…