Trabzon’a iki saat uzaklıkta bulunan Şalpazarı’na bağlı Gökçeköy İlk ve Ortaöğretim Okulu’nda öğretmenlik yapan Milli Boksör Gökhan Kazaz’a sürpriz ziyaret.  Sayısız Türkiye şampiyonluklarının yanında bir Avrupa ikinciliği bulunan aynı zamanda Profesyonel kariyerinde 12 galibiyeti bir beraberliği birde mağlubiyeti bulunan Trabzon Boksunun önemli isimlerinden Gökhan Kazaz, Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Gökçeköy İlköğretim okulu’nda öğretmenlik yapıyor.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 4. Sınıf  öğrencileri, Trabzon Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllülerinden oluşan grup ile Şalpazarı’na bağlı Gökçeköy’e ziyarette bulunuldu. Ziyaret sırasında öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çeşitli kırtasiye malzemeleri ve okula spor malzemeleri hediye edildi.

KTÜ İletişim Fakültesi Öğrencisi Ahmet Aydın ise şu ifadelerde bulundu;  ‘‘Köy okullarımızı unutmuyoruz, unutturmuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin her zaman yanında durmak eksiklerini telafi etmek en tabi görevlerimizden biri. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün  ‘’Köylü milletin efendisidir’’ sözünden yola çıkarak bizler İletişim Fakültesi öğrencileri olarak topluma hizmet kapsamında bu tür projelere destek veren bütün kurumlara teşekkür ediyoruz. Başta müdürümüz sayın Cemalettin Yazıcı’ya da bizlere bu imkanı sağladıkları için teşekkür ederiz. Ayrıca fedekar Milli Boksör olan Gökhan Kazaz abimiz, öğretmenimize ince duyarlılığından ötürü minnettar kaldık.’’ dedi. Sizler de nereden geldiğinizi unutmayın bilmediğimiz nice köy okulları var ki bir kaleme muhtaç.