Taşıyamayız komşunuzu çağırın dediler…

ÖZEL HABER-Sümela'nın Şifresi Filmi'nde 'bekçi' rolünde rol alan ve ikincisinde de önemli rol üstlenen Trabzonlu sanatçı Seymen Aydın'ın 66 yaşındaki kalp hastası bası Mehmet Aydın, geçtiğimiz Cumartesi günü kaldırıldığı Ahi Evren Kalp Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sümela'nın Şifresi Filmi'nin ekibini yasa boğan bu olay sonrası büyük üzüntü yaşayan Aydın, babasının ölümünde ihmal olduğunu ileri sürdü.

İNSAFSIZLAR
Babasının 3 ay önce kalp ameliyatı geçirdiğini belirten Aydın, "O gün Boztepe'deki evimizde ablam vardı. Babam rahatszılaşınca 112 acil servisi aradı. Gelen ekip eve çıktı ve kalp krizi geçiren babamı taşımak istemediler. Sedye ve yanlarında doktor bile gelmemişti. Ablam, 'Babam kalp ameliyatı geçirdi' uyarısında bulunmasına karşın yine de 'Biz taşıyamayız komşunuzu çağırınambulansa taşıyın' demişler. Ablam 'Ambulansın şoförü neden taşımıyor' demesine rağmen 'O taşıyamaz' diye ablama bağırmışlar. Babam 2 kat merdivenden inip ambulansa yürütülerek bindirildi. Sonrada hastanede 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Yazıkları olsun! Bu ne insafsızlıktır. Babamın ölümünde ihmal var. SAğlık Bakanlığına şikayet ettik. Savcılığa da suç duyursunda bulunacağız" dedi.




6 çocuk babası talihsiz adamın cenazesi Çağlayan Armutlu Mahallesi'ndeki camide öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

KAYNAK: 61SAAT.COM