Trabzon Meydan Parkı'nı alkolikler mesken tuttu. Eski belediye binasının önündeki banklarda yatıp kalkan ve alkol alan kişiler insanları rahatsız etmeye devam ediyor.

Hakan Şener'in haberine göre, Turistlerin yoğun olduğu bölgede kimseye aldırış etmeden alkol alan ve çirkin davranışta bulunan kişiler önceki gece de süs havuzlarının başında ateş yaktı. Ateş yakarak havuz başı keyfi yapan ve kolonya içtikleri iddia edilen şahıslara hiçbir müdahale yapılmadı. Yaktıkları kartonlar ve plastik malzemeler ise meydan parkında duruyor.

MARKA KENT BÖYLE OLMAZ!
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan çevredeki vatandaşlar şunları söyledi: Trabzon turizmde çok başarılı diyoruz. Trabzon marka kent diyoruz. Daha fazla turist getirmeye çalışıyoruz. Hatta 1 turist 1000 turisttir diyoruz. Ama görüyoruz ki tüm çabalarımız boşuna. İnsanlar şehrin göbeğinde ateş yakıp alkol içebiliyorlar. Hatta yetmezmiş gibi banklarda uyuyorlar. Trabzon Valiliği ve diğer yetkililer bu soruna çözüm üretmeli. Trabzon sahipsiz değildir. Marka kent olacaksak bu davranışlar yok edilmeli. Bunları yakanlar da bulunmalı ve cezalandırılmalıdır.

(taka)