Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Aslan ve Dağdaş,Trabzon'daki görev sürelerinin sona erdiğini ve bu amaçla veda ziyaretlerinde bulunduklarını ifade etti.

Turan Aslan, Trabzon'da göreve başladıkları ilk günden bu yana TTSO yönetiminin gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederek, "Geçmiş dönemlerdeki en büyük sıkıntı vatandaşla devlet arasındaki soğukluk ve ceberrut bir yönetim anlayışının hakim olmasıdır. Devlet vatandaşına karşı sıcak olmalı. Biz bu anlayışla hareket ettik. Trabzon'da çok güzel ilişkiler kurduk" dedi.

Vergi İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Dağdaş da Trabzon'da uzun süredir görev yaptığını dile getirerek, "Trabzon bizim ikinci şehrimiz oldu. Buradaki görev süremiz doldu. Ben buradan emekli olup gitmek isterdim. Ama her başlangıcın bir sonu varmış. Bu şehri, insanlarını çok sevdim. Çok güzel anılarla buradan ayrılıyoruz. Gelen arkadaşlarımız da burada inşallah aynı duygularla görev yapacaklardır" diye konuştu.

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy da, Aslan ve Dağdaş'a görevde bulundukları süre zarfında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Bunca yıldır hiçbir şikayet hasıl olmadı. Hep hizmet, hep dostluk ve sıcak ilişkiler öne çıktı. Trabzon iş dünyası olarak sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz. Yeni görevlerinizde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Aslan ve Dağdaş'a ziyaretleri için teşekkür eden ve yeni görevlerinde başarılar dileyen Hacısalihoğlu, "Bizler sizleri tanımaktan çok mutlu olduk. Sevdiğimiz, alıştığımız insanlarla hep bir arada olmak istiyoruz, ama ülkenin her yerinde hizmet etme durumu var. Biz sizlere bundan sonraki görev yerinizde ve yaşamınızda sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyoruz. İnanıyoruz ki bu sıcak tavrınız gittiğiniz yerde de aynen devam edecektir" ifadelerini kaydetti.

Meclis Başkanı Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu, Aslan ve Dağdaş'a ziyaretin anısına plaket ve hediye verdi. -