TRABZON Sanayi Sitesi’nde bulunan bir iş yerinden Suriye uyruklu bir kişinin 15 adet yangın söndürme tüpü aldığı ihbarı, polisi alarma geçirdi. Tüplerin bomba yüklü araçta basınç oluşturması için kullanılmasından endişe eden polis, tüpleri satın alan kişinin peşine düştü. Trabzon’da Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisler, tüpleri satın alan kişinin 25 plakalı bir araç kullandığı bilgisine ulaştı.

İSTANBUL POLİSİ UYARMIŞTI
SURUÇ’TA 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından tüm yurtta alarma geçen polis, önceki gün 5 çalıntı aracın peşine düş-müştü. DEAŞ (IŞİD) ve PKK/KCK terör örgütlerinin eylemlerini bu araçlarla yapacağı bilgisine ulaşan polis, plakası belirlenen araçları arıyor. Tüm yurtta çalıntı olduğu ileri sürülen araçların izini süren polis, aranan araçlar içerisindeki 25 plakalı aracın Trabzon’da olduğu ve eylemde kullanılacağı bilgisine ulaştı.

TRABZON’UN sanayi sitesindeki bir iş yerinden Suriye uyruklu bir kişinin 15 adet yangın söndürme tüpü alması, polisi alarma geçirdi. Polis, Trabzon'da yangın tüplerini satın alan ve aracına koyan 25 plakalı aracın peşine düştü.

POLİSE İHBAR YAPILDI
Suruç’ta 32 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından tüm yurtta alarma geçen polis, 5 çalıntı aracın peşine düşmüştü. DEAŞ ve PKK terör örgütlerinin eylemlerini çalıntı araçlarla yapacağı bilgisine ulaşan polis, plakası belirlenen araçları arıyor. Tüm yurtta çalıntı olduğu ileri sürülen araçların izini süren polis, aranan araçlar içerisindeki 25 plakalı bir aracın Trabzon’da olduğu yönünde bir ihbar aldı. İhbarın ardından tüm kentte alarma geçen polis ekipleri, özellikle MOBESE kayıtlarında çalıntı olduğu ileri sürülen aracı arıyor.

YANGIN TÜPÜ ALMIŞLAR
 Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde bulunan sanayi sitesindeki bir iş yerinden dün 15 adet yangın söndürme tüpü alındığı bilgisi polisi harekete geçirdi. Yangın tüplerinin bomba yüklü araçta basınç oluşturması için kullanılmasından endişe eden polis, tüpleri satın alan kişinin Suriye uyruklu olduğunu belirledi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisler, tüpleri alan ve araca dolduran kişinin peşine düştü. Tüpleri satın aldığı ileri sürülen kişinin 25 plakalı bir araç kullandığı belirtildi.

Kaynak: Günebakış