Trabzon'da bir restoranda düzenlenen 'Eğilim yoklaması eğitimi' programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök, 7 Haziran seçimleri ile birlikte CHP'nin iktidara geleceğini iddia etti.

Hayatında bütün seçimleri kaybettiğini belirten Gök, "Hayatımda bütün seçimleri kaybettim. Önümüzdeki hafta partimizin muhalefetteki son grup toplantısını yapacağız. Bu ülkede bu seçimlerin elbette bütün seçimler önemliydi ama bir diktatörlüğe geçiş seçimi ya da demokrasiyi laik cumhuriyeti koruma seçimleri alanına yarıştığı başka bir seçimin olmadığı seçime doğru gidiyoruz. Bu seçimde AK Parti'nin her türlü ahlaksızlığına karşı, yaptıkları yolsuzluklara karşı ben biliyorum ki Türk halkı 7 Haziran'a sandığa gömecektir. Buna inanıyorum. Türkiye demokrasi, Türkiye insan hakları istiyor. Ekonomisinin gelişmesini istiyor. Başbakan'ın siyasi sorumluluğu vardır ama Cumhurbaşkanı'nın siyasi sorumluluğu yoktur. Bir başkanlık hayalini şimdi bir algı operasyonuyla yerleştirmeye çalışıyorlar. Ona bu hayali yaşatmayacağız. 7 Haziran'dan sonra tüm yaptıklarını ona soracağız. Kürsülerde siyaset yapan Cumhurbaşkanı'nın ne Türkiye'de, ne de dünyada itibarı kalmıştır. Biz böyle bir Cumhurbaşkanını reddediyoruz. Türkiye çok daha iyi bir Cumhurbaşkanı çıkaracaktır" dedi.

CHP'nin çok önemli bir seçim kampanyası düzenlediğini ifade eden Gök, "Bu kampanya çok sade ve anlaşılır. Trabzon'dan AK Parti'ye öyle bir tokat atacaksınız ki, bütün Türkiye sallanacak. Yolumuz güç ve zor ama inancımız fazla" diye konuştu