Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kargo ile gönderilmek istenen pakette yaptığı aramada, 747 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Olayla ilgili iki şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde ise bir otobüste yapılan aramada, valiz içerisinde bin 190 paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

ARAÇ İÇERİSİNDE 1 KİLO KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Trabzon'un Akyazı beldesinde yapılan bir aramada, 1 kilo 59 gram kubar esrar ele geçirildi.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece bir araçta yaptıkları aramada 1 kilo 59 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili M.A isimli şüpheli gözaltına alındı.


FUHUŞ OPERASYONU

Trabzon'un Çömlekçi Mahallesi'nde polis ekiplerinin yaptığı uygulamada, yabancı uyruklu 8 bayan fuhuş yaptıkları gerekçesiyle sınır dışı edilmek Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Masası ekipleri, Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nce alınan arama kararının ardından Çömlekçi Mahallesi'nde bir otelde arama yaptı.
Yapılan arama sonucunda 8 yabancı uyruklu bayan fuhuş yaptıkları gerekçesiyle sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, 4 şüpheli hakkında ise "Fuhuşa teşvik, aracılık etmek ve fuhuşun yolunu kolaylaştırmak" suçundan işlem yapıldı.