61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’dan 20 muhtar İçişleri Bakanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Trabzon’un sorunlarının dile getirildiği toplantıya Araklı ve Maçka’dan 3, Beşikdüzü, Düzköy, Hayrat, Çaykara ve Tonya’dan 2, Of, Şalpazarı, Arsin ve Yomra İlçelerinden ise 1’er muhtar katıldı.

Toplantıya katılan muhtarlardan Beşikdüzü Ağaçlı Muhtarı Osman Çıtlak, kendilerinin külliyede çok iyi karşılandığını ifade etti. Burada sorunlarını dile getirdiklerini ifade eden Çıtlak, “Sorunlarımızı dertlerimizi dile getirdik. Onlarda bizi dinledi ve çok iyi karşıladılar” dedi.
 
TOPLANTIYA KATILAN MUHTARLAR
Toplantıya, Araklı Yolgören Mahallesi muhtarı Yalçın Çebi, Özgen Mahallesi Muhtarı Mustafa Çebi, Beşikdüzü Ağaçlı Muhtarı Osman Çıtlak, Çaykara Akdoğan Mahallesi Muhtarı Hikmet Yıldırım, Düzköy Düzalan Mahallesi Muhtarı Ali Baykuş, Cevizlik Mahallesi Muhtarı Yüksel Akbal, Hayrat Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Arif Demirel, Çağlayan Mahallesi Muhtarı Zafer Kılıç, Maçka Alataş Mahallesi Muhtarı Selahattin İmamanoğlu,  Şalpazarı Akçiriş Mahallesi Muhtarı Selçuk Usta, Tonya Büyük Mahallesi Muhtarı Timur Lremi, Biçinlik Mahallesi Muhtarı Servet Hacısalihop, Yomra Çamlıyurt Mahallesi Muhtarı Zekeriya Şahin, Araklı Aytaş Mahallesi Muhtarı İsmet Demirtürkoğlu, Arsin Elmaalan Mahallesi Muhtarı Burhan Çağılcı, Beşikdüzü Ardıçatak Mahallesi Muhtarı Muhammet Angın, Çaykara Baltacılı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Baltacı, Maçka Ardıçlıyayla Mahallesi Muhtarı Şaban Uzun, Of Yukarıköy Mahallesi Muhtarı Yusuf Sancak, Maçka Ormaniçi Mahallesi Muhtarı Yusuf Aydın katıldı.