HAKKARİ Üniversitesi'nde çalışan Rıdvan Dalmaz ile aynı üniversitede öğretim görevlisi olan Trabzonlu Burcu Keleş'in düğününde renkli sahneler ortaya çıktı. Düğünde önce horon tepildi, sonra Kürtçe müzik eşliğinde halay çekildi.

Hakkari Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Hakkarili Rıdvan Dalmaz ile aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Trabzonlu Burcu Keleş çifçi yapılan dügünle dünya evine girdi. Mutlu çift için ilk düğün, gelinin memleketi Trabzonda yapıldı. Trabzon'da bir düğün salononda gerçekleştirilen düğüne, Keleş ve Dalmaz çiftinin yakınları katıldı. Hakkarililer kendi yörelerine ait olan 'Şemmame'yi, Trabzonlular ise horon ve 'kolbastı'yı düğünde saatlerce oynadı.

İKİNCİ DÜĞÜN HAKKARİ'DE
Rıdvan Dalmaz ve Burcu Keleş için ikinci düğün töreni Hakkari'de bir halı sahada gerçekleştirilrildi. Buradaki düğüne gelin ve damadın yakınları ile üniversiteden birçok akademisyen katıldı. Düğünde gelin ve damadın yakınları birlikte Kürtçe müzik eşliğinde halay çekip Karadeniz yöresine ait müzikler eşliğinde ise horon tepip kolbastı oynadı.