Trabzonlu  Yusuf - Nevim Kaya çiftinin 3 çocuğundan en küçük kızları 17 yaşında ki Elif Kaya'dan 3 gündür haber alınamıyor. Ailesiyle birlikte İstanbul Beykoz'da yaşayan Elif, Cumartesi günü 13 Şubat  tarihinde arkadaşlarıyla vakit geçirdikten sonra "Eve gidiyorum" diyerek ayrıldı. Ancak evine gitmeyen ve kendisinden de haber alınamayan Elif, 3 gündür kayıp.

Ailesi polise başvururken, polis de genç kızın bulunması için en son görüldüğü noktalarda araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda ise henüz hiç bir sonuca ulaşılamadı. Genç kızın bulunması için de sosyal medyada vatandaşlar kampanya başlattı.

Baba Yusuf Kaya, "Cumartesi günü Beykoz'a indi. Orada arkadaşlarıyla beraber vakit geçirdi. Ondan sonra "Eve gidiyorum" diyerek ayrıldı. Ancak sonrasında kendisinden bir daha haber alamadık. Arkadaşlarıyla da görüştüm. Ancak onlarda bir şey bilmiyor. Polise de başvurduk. Polis de aman aman onu arayıp
bulayım diye de bir şey yapmıyor" dedi.

Baba Yusuf Kaya son olarak,  “kızlarını çok sevdiklerini ve kızlarının bir an öce eve dönmesini sabırsızlıkla beklediklerini” söyledi.

Elif'i görüp veya tanıyanlar bu numaralardan irtibat kurabilirler: 0537 2668551 ve 0535 3155882.