61SAAT HABER SERVİSİ

Erdoğdu Lisesi'nin, Kırşehir'de oynanan Futbol Türkiye Birinciliği maçları turnuvasında haksız kararlar neticesinde turnuva dışına itildiği iddia edildi.

Dünya Şampiyonu olarak adını Türkiye'ye duyuran Erdoğdu Lisesi'nin, Kırşehir'de oynanan Futbol Türkiye Birinciliği maçları turnuvasında haksız kararlar neticesinde turnuva dışına itildiği iddia edildi.
Turnuva kurallarına göre berabere biten mücadeleler sonrası takımlar penaltı atışına geçer burada alınan sonuç puan olarak yansımaz. Grup aşamasında ikili averajda bu kural devreye girer.
Erdoğdu Lisesi'nin iddiasına göre; berabere kalıp daha sonra penaltı atışları ile Gaziantep ekibine karşı üstünlük kuran ve grup Lideri sayılan Halis Kutmangil Lisesine karşı genel averajda üstünlük kuran Trabzon temsilcisi Erdoğdu Anadolu Lisesi şok kararla şampiyonadan elendi.

Sıralamanın açıklanması sonrası okul temsilcileri karara uzun süre itiraz ettiler.

BAKAN SOYLU DEVREDE

Konu ile ilgili bugün Trabzon'a gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun devreye girdiği öğrenildi.
Erdoğdu Anadolu Lisesi takımının oyuncularından Talha Reşat Bulut kitap fuarı açılışı için Trabzon'da bulunan Bakan Soylu'ya "bizi doğradılar Sayın Bakanım" diyerek düştükleri durumu anlattı.
Konuyu hayretle karşılayan Bakan Soylu genç oyuncuya konunun takipçisi olacacağını bildirdi.