TRABZON'UN Ortahisar İlçesi Tosköy Mahallesi’nde 8 Eylül 2015 tarihinde torunu Bahattin A.’yı öldüren gelini Havva A.’yı yaralayan Kemal A. (83) hakkına üç ayrı suçtan dava açıldı. Fındık parası yüzünden torununu öldüren ve gelinini yaralayan Kemal A.’nın işlediği cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. İstanbul’dan Trabzon’a annesiyle birlikte fındık toplamak üzere gelen Bahattin A.’nın kendisinden istediği bin TL için cinayeti işlediğini belirlenen Kemal A., cinayetin sorumlu olarak üç oğlunu tuttu. Cumhuriyet Savcısı Yusuf Kenan Öztemel, şüpheli Kemal A. hakkında ağırlaşmış yaralama ve yasak silah kullanmaktan hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi.  
Trabzon'da 8 Eylül 2015 tarihinde torunu Bahattin A.’yı öldüren gelini Havva A.’yı yaralayan 83 yaşındaki Kemal A. hakkına üç ayrı suçtan dava açıldı.

BİN TL İÇİN DEĞER MİYDİ?
Trabzon'un Ortahisar İlçesi Tosköy Mahallesi’nda fındık parası yüzünden çıkan kavgada bir kişi ölmüş bir kişide yaralanmıştı. İstanbul’da yaşayan Havva A. ve Bahattin A. adlı ana oğul, fındık toplamak üzere memlekete döndü. Toplanan fındık parası yüzünden çıkan kavgada gencecik bir çocuk yaşamını kaybetti. Cinayetin ardından sorgulanan Kemal A., gelinine 2 bin TL fındık parası verdiğini belirterek, “Fındığı sattım 3 bin TL aldım. Torunum bende kalan parayı istedi. Bende ot ve tuvalet parası olduğunu söyledim Karakola gittim. Durumu anlattım. Gri döndüğümde torunum beni orakla kesmekle tehdit etti. Beni bunalttığı için ateş ettim araya gelinim girdi’ dediği ortaya çıktı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI
 
Cumhuriyet Savcısı Yusuf Kenan Öztemel, şüpheli Kemal A. hakkındaki soruşturmayı tamamladı. Kemal A.’nın altsoy akrabasını öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis, neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralamaktan 6 yıla kadar hapis ve yasak silah kullanmaktan ise 3 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep eden Savcı Öztemel, hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi.