Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan İncilik Camisi'nde 16 yıl müezzinlik görevi yapan ancak geçtiğimiz günlerde Müftülük tarafından Trabzon sınırları içersinde yer alan 1 Nolu Beşirli Mahallesi Sahil Camisi'ne atanan Nihat Bayram (43), görev yaptığı caminde son kez cemaatine seslenerek helallik istedi. Aynı zamanda imamlık da yapan Bayram, son olarak cemaate cuma namazı kıldırırken namaz öncesi duygusal bir konuşma yaptı. Bayram, "1997 yılında başladığım görevimi burada başka bir kardeşime devrediyorum. Burada güzel günlerim oldu, herkesin yemeğini yedik suyunu içtik. Hepiniz hakkınızı helal edin. Yine buradayız sizlerle beraber olmak beni çok mutlu etti. Hepinizden razıyım Cenab-ı Hak da sizlerden razı olsun. Allaha emanet olun” dedi.

İncirlik Camii Derneği Başkanı Ali Sait Yılmaz da Bayram’a yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulunarak, kendisine cemaat adına teşekkürlerini sundu.

Plakette "1997 - 2012 yılları arasında İncilik Camimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, başarılarınız devamını dileriz" yazısı yer alırken, Bayram'dan boşalan müezzinlik görevine ise Mehmet Odabaş getirildi.