61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da daha önce bir çok gazetede görev alan şuan da AK Parti Basın Danışmanlığı görevini yürüten  Onur Emre Sarısoy, Ankara’da fotoğraf çekince vatandaşlar tarafından ihbar edildi. Dikkat çekici olay Güven Park’ın olduğu bölgede meydana geldi.  Sarısoy, Yargıtay, MEB ve Konsoloslukların olduğu bölgede bir üst geçidi fotoğraflayınca başına hiç tahmin etmediği bir olay geldi.  
Bu sırada duyarlı vatandaşlar Sarısoy’un fotoğraf çekmesinden şüphelenerek durumu 155 polis ihbar hattına bildirdi. Duyarlı vatandaşlar Sarısoy için, “Yeşil gömlekli kot pantolonlu elinde fotoğraf makineli şüpheli şahıs. Keşif yapıyor” diye ihbarda bulununca polis hemen harekete geçti.



Burada Sarısoy’u durduran 4 sivil polis hakkında ihbar olduğunu bildirirken ardından kimliğini göstermesini istedi.  2 sivil polisin ardından bölgeye ekip arabası da sevk edildi. Polisler Sarısoy’a neden çektiği fotoğrafları göstermesini istedi. Burada Sarısoy, kendisinin  Trabzonlu olduğunu belirtirken hatıra amaçlı fotoğraf çektiğini iletti. Polislerde Sarısoy’un Trabzonlu olduğunu ve mesleğini de öğrenince kendisine ayrı ilgi gösterirken burada güzel bir sohbet ortamı oluştuğu belirtildi.
Daha sonra Sarısoy, şüpheli bir durum görülmediği için polislerin yanından ayrıldı...