Karlıova ilçesinde görevden dönen Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekibini taşıyan minibüsün geçişi sırasında, Bingöl-Erzurum karayolunun Hacılar köyü mevkisinde, terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilen patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan polis memuru Ümit Yıldırım'ın Trabzon'un Araklı ilçesinde oturan yakınlarının evinde yas var.

Baba evi ilçenin Türkeli köyünde olan Yıldırım'ın, ilçe merkezindeki Merkez Mahallesi'nde oturan teyzesi Emine Bacıoğlu'nun evine Türk bayrağı asıldı.

İki yıllık polis memuru olan Yıldırım'ın şehit olduğu haberini, birlikte yaşadığı Bacıoğlu'nun evinde duyan anne Zinnet Yıldırım ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Türkeli Köyü Muhtarı Hasan Taşkın da olay nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, küçük yaşta babasını kaybeden Yıldırım'ın annesi tarafından büyütüldüğünü söyledi.

Bekar olan şehit Yıldırım'ın, 2 kız kardeşinin bulunduğu, erkek kardeşi Yakup Yıldırım'ın ise bir süre önce Samsun'daki trafik kazasında öldüğü öğrenildi.