Bordo mavili kulüp, yeni yapılan Akyazı Stadı'na geçiş yapmak için geri sayıma geçti. Zemin çalışmalarının yanı sıra çatı, tribün, iç ve dış cephede çalışmaların devam ettiği Akyazı'da şu anda yaklaşık 650 işçinin çalıştığı, işçi sayısının bayramdan sonra 800 civarına çıkarılacağı belirtildi.

KİRA BORÇLARI YAPILANDIRILDI

Stadın daha önce belirlenen Akhisar Belediyespor maçına yetiştirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağı ifade edilirken açılış maçından önce Akyazı Kompleksi'nin kiralık sözleşmesinin de imzalanıp devir işlemlerinin tamamlanacağı kaydedildi. Bordo mavililerin ayrıca Avni Aker Stadı'nın geçmişten kalma kira borçlarını da yapılandırıldığı bildirildi.

YÖNETİM AKYAZI'YI GEZDİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Genel Sekreter Gençağa Meriç ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen'la birlikte Akyazı Stadı'nı gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın tribünlerini gezerken, "bordo mavi" diye bağırarak tezahürat yaparken bu sırada çekilen video da kısa sürede sosyal medyada taraftarların ilgisini çekti. 
Kulübe ait sosyal medya hesabı tiwitterda yayınlanan görüntü, "Büyük Trabzonspor taraftarı! Çok yakında yeni yuvamızda 'bordo' diye bağırdığımızda 'mavi' demeye hazır ol!" notuyla paylaşıldı.

YANAL MEMNUN
Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın takımdaki birlik ve beraberlikten memnun olduğu belirtildi. Bordo mavililerde yeni döneminde göreve başladığı ilk günden bugüne takım olma olgusuna vurgu yapan Ersun Yanal'ın futbolcularının antrenmanlarda sürekli birbirleriyle iletişim halinde olması, zaman zaman şakalaşması ve yardımlaşmasından büyük memnuniyet duyduğu kaydedildi.

TARAFTARIN HİKAYESİ CANLANDIRILIYOR
Trabzonspor Kulübü, 'geçmişini unutma, geleceğine sahip çık' adı altında bordo mavili taraftarların Avni Aker Stadı ile ilgili anılarıyla yeni yapılan Akyazı Stadı hakkındaki görüşlerinin yer aldığı kısa filmlerle taraftarın hikayelerini canlandırıyor. Hikayesini anlatan taraftarın kendisinin rol aldığı kısa filmler sosyal medyada da büyük ilgi görürken bu uygulamanın genişletilerek devam edeceği açıklandı.