FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbenin önlenmesinde önemli rol oynayan şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini Trabzonspor ziyaret etti.

Trabzonspor Kulübü adına kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in ağabeyini ziyaret eden Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Akyazı’dan sorumlu yönetici Gökhan Saral aileye başsağlığı diledi ve Akyazı Stadı’nın açılış maçına davet etti.
Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Saral şu ifadelere yer verdi “ Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e Trabzonspor olarak başsağlığı ve sabırlar diledik. Kahraman vatan evladımızın Milletimize Devlet'imize emanet ailesini Trabzonspor  Akyazı Kompleksi açılış maçına davet ettik. Şehidimizin büyüdüğü yer olan  Çukurkuyu'nun Amatör Spor Kulübü’nün ismimin Ömer HALİSDEMİR spor olarak değişeceğini Kulüp Başkanımız Doğan Halisdemir abimize Kulübün eksik ve ihtiyaçlarına Trabzonspor olarak destek olacağımızı Trabzonspor yönetim kurulumuzun ve Başkan'ımız Muharrem Usta'nın selamlarını desteklerini ilettik.” dedi