Mersin İdman Yurdu maçını da kadın ve çocuk taraftarlara karşı oynayıp cezasını tamamlayan Trabzonspor, seyircisiyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. 
Yeni transferler de Avni Aker’de bekledikleri atmosferle ilk kez karşılaşacağı için sabırsız. Tam da bu noktada Bordo-Mavili yönetim düğmeye bastı. Kulübün internet sitesinden, “Trabzonspor’un büyük taraftarına... Tribünü meşaleyle değil iyi tezahüratla aydınlat” başlığıyla yayınlanan mesajın devamında şu ifadelere yer verildi: Takımımızın geçen sezon oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. 

Yaptırımlar çok ciddi

Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra sebebiyet verenler de çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.