Giray ve Olcan'ın sakatlıklarının iyiye gitmesine sevinen bordo mavililer, orta sahanın genç yıldızı Soner'in sakatlığıyla sarsıldı.

Videoton'la oynanan UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında sağ kolunda çatlak meydana gelen, Süper Lig'deki Elazığ ve Gaziantep maçlarıyla Videoton rövanşında yer alamayan Giray Kaçar dört gün önce düz koşulara ve kondisyon çalışmalarına başladı. Sivasspor maçında takımdaki yerini alması beklenen Giray'ın yanı sıra yine Gaziantep'te sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle takımı yalnız bırakan Olcan'ın da çalışmalara başlaması bordo mavilileri sevindirdi. Giray, Olcan ve sağ dizindeki darbeye bağlı sakatlık nedeniyle takımdan ayrı çalışan Volkan'ın önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacak olması ve Sivasspor maçında oynayacak duruma gelmelerinin beklenmesi teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Giray'ın sakatlığı sırasında savunmada Bamba ile birlikte görev yapan Mustafa Yumlu'nun özellikle Gaziantep maçında sergilediği performansla yoğun eleştiriler alması üzerine Güneş'in Sivas maçında yeniden Giray-Bamba ikilisine dönmesi bekleniyor.

SONER FENERBAHÇE'YE

Trabzonspor'da sakatlardan gelen iyi haberle sevinen Şenol Güneş'in morali Soner'in en az iki hafta takımdan ayrı kalacak olmasının açıklanmasıyla bozuldu. Takımın orta sahasında en çok güvendiği isimlerin başında gelen genç oyuncunun önceki gün yapılan antrenmanda sağ uyluk arka adalesinde ikinci derece yırtık meydana gelmesi, Güneş'in Sivasspor maçındaki planlarını bozdu. Soner'in en az iki hafta takımdan ayrı kalacak olması nedeniyle Sivasspor maçında tecrübeli teknik adamın orta sahayı Colman'a emanet etmesi bekleniyor. Güneş'in sağlık ekibine de Soner'in 5'inci hafta oynanacak Fenerbahçe maçına mutlaka yetiştirilmesi talimatını verdiği öğrenildi.