Olay dün gece saat 02:30 saatleri arasında Avni Akkan caddesi Usta Tur petrol arkasında yaşandı. Ramazanın simgelerinden olan ve gece vatandaşları sahura kaldırmak için gelenek haline gelen davul çalma olayı Çarşıbaşı’nda sinirlerin gerilmesine neden oldu.
Çarşıbaşında davulcu her gece normal şekilde davulunu çalmaya devam ederken, bölgedeki apartman sakinlerinden bir kişi !”ben sana demedim mi burada bir daha davul çalmayacaksın diye” şeklinde ikazda bulununca olan oldu. Apartman sakinini uyarısına davulcuda karşılık verince tartışmaya başladılar.
İddilara göre apartman sakini eniştesi olan polis memuru ile beraber sokağa inerek davulcunun üzerine yürüyerek davulcunun davuluna hasar verip davulcuyu darp etti. O Sırada sokaktan gecen 2 vatandaş davulcuya sahip çıkınca olay daha büyüdü. Hemen hemen bütün apartman sakinleri de olaya karışınca arbede yaklaşık 40 dakika sürdü. Olay yerine gelen polis tarafları ayırırken davulcu ve ona sahip çıkan 2 vatandaşın çeşitli yerlerinden yaralandıkları ifade edildi.