Kadir Gecesi’nde düzenlenen iftar AKS Grup İnşaat’ın bünyesindeki Kebabpçım Restaurant’ta organize edildi. İftar yemeğine AKS Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy eşi Malike Aksoy ile birlikte katıldı. Bin kişinin üzerinde davetlinin katıldığı iftarda Kadir Gecesi münasebetiyle Kur’an tilaveti ve ilahiler okundu. 

AKSOY: “HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”
İftar yemeğinde açıklama yapan Emre Aksoy, geleneksel iftar yemeğinin altıncısını düzenlemekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Ailemiz her geçen gün büyüyor. Soframız her geçen gün de genişliyor. Sınırlarımızı İstanbul’a kadar genişlettik. Artık faaliyetlerimize orada da devam edeceğiz” dedi.

BAYRAM ÖNCESİ HUZUR DİLEDİ
AKS Grup İnşaat olarak Trabzon’da çok önemli işlerin altına imza attıklarını kaydeden Aksoy; “İnşaat, turizm, nakliyat, yemek ve bir çok sektörde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yaptığımız her işte önce müşteri memnuniyeti ve kalite diyoruz. Bu anlayışımız sayesinde bu gün burada binin üzerinde davetliyle iftarımızı açtık. Böyle güzel bir gecede, hepinizin Kadir Gecesi’nin mübarek olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Allah dualarınızı kabul eylesin. Vatanımıza ve milletimize bu gücel gecede Allah’tan güç diliyorum. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden terör belasının sona ereceğini umut ediyor, hepinizin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” açıklamalarında bulundu.