İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ramazan’ın bolluk ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, “Umuyoruz ki bolluk ve bereket Ramazan’dan sonra da devam eder. Türkiyemiz gelişmesini, büyümesini sürdürür” dedi. TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ise, Ramazan ayının hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Odamızın geleneksel iftar yemeğini gelecek kuşaklar da devam ettirecektir. Geldiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.
 
ŞAMPİYONLAR DA KATILDI
 
TTSO’nun iftarına protokolün yanı sıra çeşitli branşlarda Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan sporcular da antrenörleriyle birlikte katıldı. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Dünya Şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli ile birlikte kürsüye çıkarak, sporculara verdiği destekler nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Od6ası’na teşekkür etti.
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, büyük başarılara imza atan sporcularla gurur duyduklarını ve ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı. TTSO yönetim ve meclis üyeleri de iftarın ardından şampiyon sporcular ve antrenörleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.