Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank, arasında imzalanan "Taksitli Ticari Kredi" protokolü kapsamında, odamız üyesi işletmelere 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 36 aya varan vadelerle kredi seçeneği sunuldu. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında üyelerimize dönük bir ticari kredi protokolü imzaladıklarını belirten Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, “Bu kredi sözleşmesinin en avantajlı tarafı 200 bin TL’ye kadar 4 ay ödemesiz 3 ayda bir taksit ödemeler halinde 36 ay vadeli kredidir. Bu kredi piyasanın canlanmasına katkı sağlayacaktır. ”dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine uygulanan faiz oranlarında da avantaj sağlanacağını kaydeden Hacısalihoğlu, “Piyasa şartlarından biraz daha düşük şartlarda kredi faizleri ödenecektir. Bunun yanında da pos cihazlarında ve diğer hizmetlerde de avantaj sağlanacaktır. Bu kredi şartlarını sağlayan bankamıza şimdiden teşekkür ediyoruz.  Üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. ”diye konuştu. 

Yerel işletmelerin Şekerbank desteği ile büyümelerine katkı vermeyi amaçladıklarını ifade eden Doğu Anadolu Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hazırladığımız Taksitli Ticari Kredi’den yararlanmalarını beklediklerini söyledi. Kredinin 200 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarının karşılanmasında değerlendirilebileceğini aktardı. 

Kredi protokolü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile Şekerbank Doğu Anadolu Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu’nun protokolü imzalamalarının ardından uygulamaya girdi.