TTSO’dan heyet, ilk ziyaretini Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerine yaptı.
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde, TTSO’nun yürüttüğü önemli projeleri bulunduğunu belirterek, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ile Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgeleri ilçelere yayılan bir ekonominin planlanması olduğunu ifade etti.
Başkan Hacısalihoğlu, 30 Mart seçimlerinin ardından Trabzon’un Büyükşehir olduğunu hatırlatarak bundan sonra çalışmaların bir bütün içerisinde yürütüleceğini söyledi.
Bu kapsamda Büyükşehir ve Büyükşehir ilçe belediye Başkanları ile Trabzon’un yeni dönemde daha da kalkınacağını dile getiren. Hacısalihoğlu, “ Hepimizin hizmette ortak noktası Trabzon’dur. Organize Sanayi Bölgelerinin bulunduğu ilçelerimiz arasında yer alan Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri müteşebbis heyetlerde TTSO’nun kurucu ortakları bulunuyor. Yapılan görüşmelerde OSB’lerin geleceğine yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu” dedi.
M. Suat Hacısalihoğlu Başkanlığındaki TTSO heyeti Vakfıkebir Belediye Başkanlığına Seçilen Muhammet Balta ve Beşikdüzü Belediye Başkanlığına seçilen Orhan Bıçakçıoğlu makamlarında ziyaret edilerek yeni görevlerinin olması temennisinde bulundu.
TTSO heyetinde, Başkan Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Meclis Başkan Yardımcıları H. İbrahim Nalbant, Adnan Sağlam, Kâtip Üye Cesur Gerigelmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Avcı, Şaban Bülbül ve Nevzat Özer ile Genel Sekreter Hakan Gürhan hazır bulundu.