61SAAT HABER MERKEZİ- A-101 marketler Zinciri, English Home ve Memorial hastaneleri gibi Türkiye’deki önemli yatırımların sahibi olan şehrimizin gururu Trabzonlu işadamı Turgut Aydın, Trabzon’da bir otelde iftar yemeği düzenledi. İftar organizasyonuna Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon eski milletvekilleri Faruk Özak, Asım Aykan, Dünya Şampiyonu Boksör Selçuk Aydın, AK Parti Trabzon İl başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu, Arzu Yalçınalp,Bayram Öztürk, TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, Estonya Fahri Konsololu Zeyyat Kafkas, milletvekili adaylarından Salih Cora, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman, Trabzonspor Başkan adayı İşadamı Celil Hekimoğlu,  ile spor siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 
İftar yemeğinin sonunda katılımlarından ötürü davetlilere teşekkür eden Trabzonlu işadamı Turgut Aydın beklediğinin çok altında katılım olduğu için duyduğu üzüntüyü dile getirerek sözlerine başladı. 
BİZE SALDIRANLAR OLDU
Biz bu işleri yaparken, ne devletten ne de kimseden bir şey görerek yapmadık. Tamamen ailem ve çalışma ekibimle birlikte bu işi başardım.  Önce hanım ile beraber başladık, sonra büyük oğlu 12 yaşından beri benimle beraber. Ardından küçük oğlum bize katıldı. 
Gelinim katıldı, Memorial’i yaparken gelinimin büyük katkıları oldu. English Home bize yaptıran odur. İlla  yapacağız dedi, yaptık başarılı olduk. Birde bizim yönetim kadromuz var. Bir iş yapacaksak alt kademedeki arkadaşlar inceliyor ve üst kademede ailemiz ve profesyonel kadromuz karar veriyor. Birbirimizle istişare ederek, danışarak bir ekip olarak 33 bin 500 kişilik aileyiz. Bizle çalışan insanların hepsi bir aile. 
Sayın Bakanım Faruk Özak’a çok teşekkür ederim, çok müteşekkirim.
EN YAKINIMIZ BİZE SALDIRIYOR  
Bürokratik işlerimizde çok işlerimizi kolaylaştırdı. Bize saldıranların karşısında dimdik durmamızda destek olan Sayın Faruk Özak ile Asım Aykan. 
Bize biraz saldırılar oluyor, meyve veren ağaç taşlanır misali ve bu saldırılar en yakınımızdan oluyor.
Bu çok üzücü bir durum. AK Parti’de bize saldırılar oldu. Yine bize Sayın Bakanımız destek çıktı onlara karşı çıktı. 
İnanın hep arkadan konuşuyorlar nasıl yaptı, ne yaptı diye. İnanın ailemizle yaptık, inanın hiçbir şeyimiz yok arkamızda. Verilmeyecek hiçbir hesabımız olmadı. Faizle beraber hiçbir zaman mal almadık. Sizin fazla vaktinizi almayayım. Hepinize teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı.