TRABZON’DA ‘uyuşturucu kullanıyor ve satıyor’ diye sürekli ihbar edilen ve polis tarafından sık sık aracı durdurularak arama yapılan Davut Aksoy, aracının arka camına ‘Esrar, hap, bonzai kullanmıyorum. Bırakın beni artık" şeklinde yazı yazarak, ihbarlara tepkisini dile getirdi. 

TRABZON'DA ‘uyuşturucu kullanıyor ve satıyor’ diye sürekli ihbar edilen ve polis tarafından sık sık aracı durdurularak arama yapılan Davut Aksoy, aracının arka camına ‘Esrar, hap, bonzai kullanmıyorum. Bırakın beni artık" şeklinde yazı yazarak, ihbarlara tepkisini dile getirdi.

AYDA 4-5 KEZ ARANIYORUM

Trabzon'un Esentepe Mahallesi’nde oturan ve inşaatlarda işçilik yaparak hayatını kazanan Davut Aksoy, kendisi hakkında emniyet ve jandarmaya sürekli ihbarlar yapılması sonucu hayatının kabusa döndü. ‘Uyuşturucu kullanıyor ve satıyor’ diye sürekli ihbar edilen ve polis tarafından sık sık aracı durdurularak arama yapılan Davut Aksoy, sonunda çareyi aracının arka camına ‘Esrar, hap, bonzai kullanmıyorum. Bırakın beni artık" şeklinde yazı yazarak, tepkisini dile getirdi.

‘UYUŞTURUCU KULLANMADIM’

Davut Aksoy, "Bir dönem gençliğin verdiği durumla uyuşturucu kullanılan ortamlara girmiştim. Ama asla Esrar, Bonzai veya hap gibi uyuşturucu satıcılığı yapmadım. Birileri polis ve jandarmayı arayarak benim uyuşturucu sattığımı söyleyerek beni ihbar ediyor. Bazen günde 2 kez arandığım oluyor. Arabamla bir yere giderken polis önümü kesiyor arama yapıyor. Bugüne kadar uyuşturucuyla yakalanmadım" dedi

UYUŞTURUCU SABIKAM YOK

Polisin görevini yaptığını belirten Aksoy, "Benim uyuşturucudan bir sabıkam dahi yok. Ben polis memuru arkadaşlardan rica ediyorum. Bu ihbarları yapanların kimliğini tespit etsinler. Asılsız ihbarlarla insanları zor duruma düşüren bu kişilere gerekli uyarıyı veya cezası varsa onu uygulasınlar. Her ay 4-5 sefer aranıyorum. Bu nedenle herkesin bilmesi ve görmesi için aracımın arka camına "Esrar, Bonzai, Hap kullanmıyorum Bırakın beni artık" yazısını yazdım.



GÜNEBAKIŞ