Günebakış'ın haberine göre : TRABZON’DA karısından korktuğu için koruma talebinde bulunan Uzman Çavuş M.K.’nın peşini 9 yıllık eşi S.K. bırakmıyor. Trabzon Aile Mahkemesi’ne avukatı Aslıhan Bezirganoğlu aracılığıyla başvuran S.K.,200 bin TL maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu.

KORUMA KARARINA RED ÇIKTI
Trabzon’da boşanma davası açtığı karısı S.K.’dan korkan Uzman Çavuş M.K., aile mahkemesine başvurarak, iki kez koruma talebinde bulundu. M.K.’nın koruma talebini yerinde bulan aile mahkemesi, ilk koruma süresini üç ay, ikinci koruma süresini ise 6 ay olarak belirledi. Bir çocuk annesi S.K.’nın karara yaptığı itiraz da reddedilmişti.

KADINLAR ARASINDA TEK ERKEK
Trabzon’da koruma kararı bulunan 400'ü aşkın kadının arasında yer alan tek erkeğin uzman çavuş M.K. olduğu ortaya çıktı. M.K., eşi S.K.’ya boşanma davası açtı. Kendisini rahatsız eden ve iş yerini arayan eşi S.K.’nın arkadaşlarına, ‘Zorla evine gireceğim’ diye tehditlerini duyan M.K., koruma talebinde bulunmuştu. M.K., ikinci kez koruma talebinde bulundu.Üç süreyle koruma kararı bulunan uzman çavuşun ikinci kez koruma talebinde bulundu. Mahkeme mağdura yönelik şiddet tehdidi hakaret, aşağılama veya küçük düşürme söz ve davranışlardan bulunmaması şartını koydu ve 6 ay süreyle koruma altına aldı.

EŞİNE TAZMİNAT DAVASI AÇTI
 
Trabzon Aile Mahkemesi’ne avukatı Aslıhan Bezirganoğlu aracılığıyla başvuran S.K.,200 bin TL maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu. S.K. ayrıca iki çocuğu için ayrı ayrı bin TL nafaka talep etti.  S.K. mahkemeye verdiği dilekçesinde ise eşinin kendisini aldattığını fotoğraflarla tespit ettiğini ifade ettiği öğrenildi. Boşanma davasının bitmesinin ardından tazminat davası karara bağlanacak.