Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Vakfıkebir Yalı Köy İlköğretim Okulu Müdürü Samim Aksoy asaleten atandı.

Daha önce Vakfıkebir ballı koyu ilköğretim okulunda göreve başlayan Aksoy, Tonya öğretmenler evi müdürlüğü yaptı. En son ise yalı koy ilköğretim okulunda müdürlük yapmıştı.

AKSOY’UN öz geçmişi

KTÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü • Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı  Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi • Trabzon
1965 yılında Trabzon´un Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimimi Vakfıkebir´de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Denetim, Planlama ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans yaptı.

3 Aralık 1996 yılında Trabzon 24 Şubat İlköğretim Okulunda göreve başladı. 06/01/1997 tarihinde Trabzon Vakfıkebir Ballı İlköğretim Okulu’na atandı. Vakfıkebir Ballı İlköğretim Okulu’nda 1997-1999 yılları arasında sınıf öğretmeni, 1999 yılından 2004 yılına kadar müdür yardımcısı, 2004-2010 yılları arası ise okul müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılında okul müdürlerinin rotasyon nedeniyle değişiminde Tonya Şehit Cemil Küçük İlköğretim Okuluna atandı. Okul yıllarında Vakfıkebir büyükliman bld spor kulübü takım kaptanlığı yapmıştı.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Asım Çavdar