Programa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları ve bakıma muhtaç çocuklar katıldı.

AİLE SICAKLIĞNI HİSSETTİLER
Devlet olarak bakıma muhtaç çocukların aile sıcaklığında yetişmelerini temin etmek için çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılcık, “ Yavrularımızın d
aha mutlu olabilmeleri için organize edilen bu etkinliği gerçekleştirdiği için başta değerli eşime, Novotel’in değerli Genel Müdürüne ve personeline teşekkür etmek istiyorum. Aslında tüm bu müesseseler sizlerle daha güzel hale gelmektedir. Siz olmazsanız bu güzelliklerin hiçbir değeri olmaz. Bu güzellikler yaratılmışların en şereflisi olan sizlere hizmet için yaratılmış. Biz devlet olarak sizlerin bu güzelliklerin eksikliğini hissetmemeniz için çalışıyoruz. Gençlerimiz konuşmalarında 3 yıldır burada hayal bile edemedikleri olanaklara sahip olduklarını ifade ettiler. Biz sizler için burada hizmet vermekteyiz” dedi.

YARINLARA HIZARLANMALARI İÇİN
Yılbaşı etkinliğinin gelenekselleşmesi nedeniyle katkıları bulunanları da unutmayan Vali Kızılcık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Yavrularımızın yarınlara hazırlanması için 24 saat esasına göre çalışan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün tüm personeline teşekkür ediyorum. Müdürümüz depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yaklaşık bir buçuk aydır Van ilinde görev ifa ediyor. Kendisine kolaylıklar diliyoruz. Depremzedelerimize de kış şartlarında yaşam mücadelesi verirken kolaylıklar diliyorum. Onların acılarını dindirmek için bizde çeşitli yardım kampanyaları düzenlemekteyiz. Şuanda 600’e yakın Vanlı depremzede kardeşlerimize tüm Trabzonlular olarak kucak açmış bulunuyoruz. Yavrularımızın yarına hazırlanmasında emeği geçen diğer müesseselerimize, sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarına, üyelerine, bu organizasyonun gerçekleşmesinde liderlik yapan değerli Hanımefendiye ve bizleri gelenekselleşen bu etkinliklerle kabul eden çok değerli Novotel’imize bir kez daha teşekkür ediyorum. 2012 yılının hepiniz için başta sağlık, mutluluk, başarı, birliktelik ve Türkiye Cumhuriyeti’ne de daha büyük güç getirmesini diliyorum”


MUTLULUKLARI VE HEYECANLARI
Yılbaşı programına katılan çocukların mutluluklarını, heyecanlarını ve sevinçlerini görmenin kendisine yettiğini kaydeden Bayan Kızılcık, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz bu etkinlik yavrularımızın aile sıcaklığından uzak kalmamaları için çok önemli. Programa katılan gençlerimizin gözlerinden aldığım mutluluk bana bir ömür boyu yeter. Yavrularımız ile bu sene boyunca çeşitli etkinlikler ile bir araya gelme fırsatı buldum. Beni bir vali eşi olarak değil bir anne olarak gördükleri için daha da mutluyum. Onların her zaman yanında olduğumu ve olacağımı biliyorlar. Yavrularımızın topluma yararlı birey olarak yetişmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onlar ülkemize ve ilimize yön veren birer bireyler olacaklardır” şeklinde konuştu.

 

SICAKLIĞINI HİSSETTİRDİ
Programda bakıma muhtaç çocuklar adına konuşan iki genç de, “Valimiz Trabzon’a atandıktan sonra Eşi Sema Kızılcık tarafından Vali Konağı’na davet edildik. Orada kendileri bize sıcaklığını hissettirdi. Daha sonra bizler için hayal bile edemeyeceğimiz organizasyonlar yapan Trabzon Valimiz Recep Kızılcık ve eşleri Sema Kızılcık’a teşekkür etmek istiyoruz. Kendileri bizi son derece mutlu ettiler. Sadece bugün değil bütün sene boyunca düzenlendikleri organizasyonlar ile yalnız olmadığımız bize hissettirdiler. Bizlere aile sıcaklığını yaşatan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Eşi Sema Kızılcık başta olmak üzere Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum” dediler.

 

SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR
Yılbaşını otelde kutlamanın verdiği mutlulukla Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’a sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, kendileri için hazırlanan yılbaşı pastasını kestiler. Daha sonra salonda kendileri için hazırlanan oyunlar sayesinde gönüllerince eğlenen çocuklar, geceyi kolbastı oynayarak sürdürdü.